Vinkalender 2024

Vad tror du om detta? Vinkalender Italienskt vin, kostar endast 1299 kr!

Bra eller dåligt tips på vinkalender?

 
0
 
0

Adventskalender med vin

Gör din egna vinkalender eller köp färdig adventskalender med småflaskor vin, champagne eller mousserande. Då vi har alkoholmonopol i Sverige går det inte att köpa en vinkalender (eller ölkalender) inom Sverige, däremot går det att importera från vinbutiker inom EU. Här tipsar vi både om sådana kalendrar och visar hur du enkelt kan göra en egen vinkalender.

Obs! Den här sidan innehåller information om alkohol och vänder sig därför till personer som är 25 år och äldre.

Statistik om årets vinkalendrar (4 st)

Årets vinkalendrar kostar från 199 kr (Gör Din Egen Dryckeskalender) upp till 1299 kr (Adventskalender mousserande vin).

Bästa julkalendrarna med vin 2024 - Topplista

Här hittar du de vinkalendrar som fått bäst betyg av våra besökare och som har valts flest gånger i år.

Vinkalender - Lista

Gör Din Egen Dryckeskalender
 
2
 
0

Köp här (199 kr)
Vald 156 gånger.

DIY - Gör egen vinkalender
Enkel montering (ingen tejp eller annat behövs)
 
2
 
0

Köp här (199 kr)
Vald 171 gånger.

Vinkalender Italienskt vin
24 flaskor á 19 eller 20 cl
 
1
 
0

Köp här (1299 kr)
Vald 56 gånger.

Adventskalender mousserande vin
24 flaskor 20 cl mousserande viner
 
1
 
0

Köp här (1299 kr)
Vald 38 gånger.

Tips på fler adventskalendrar

Räkna ner dagarna till julafton med en vinkalender

När julen närmar sig och vi räknar ner dagarna varför inte göra det med stil och smak? Vinkalendrar har blivit alltmer populära de senaste åren och erbjuder ett betydligt mer spännande innehåll än den traditionella chokladkalendern.

Utbudet av julkalendrar med vin

Det finns ett brett utbud av vinkalendrar på marknaden - i alla fall från butiker online utanför Sverige. Vissa kalendrar innehåller ett urval av röda, vita och roséviner, medan andra kanske fokuserar enbart på mousserande viner eller specifika regioner. Vet man inte riktigt vad man föredrar kan man välja en kalender med viner från hela världen, vilket ger en chans att upptäcka nya favoriter.

Skapa din egen Vinkalender

Om du inte hittar en färdig vinkalender som passar dig kan du alltid skapa din egen. Här är några steg att följa:

  • Välj dina viner: Börja med att välja 24 olika viner. Det kan vara en blandning av dina favoriter eller nya sorter du är nyfiken på. Viner hittar du förslagsvis på Systembolaget, välj antingen 24 småflaskor eller så gör du en adventskalender med 4 luckor som innehåller 4 st 70 cl vinflaskor.
  • Förpackning: Använd små vinlådor eller skapa egna små påsar. Märk varje påse eller låda med en siffra från 1 till 24 (eller färre, om du vill skapa en mindre kalender).

Vem borde få en vinkalender?

En vinkalender är den perfekta gåvan till vinälskaren. Det kan vara en vän som älskar att prova nya sorter, en familjemedlem som uppskattar goda viner eller en partner som du vill skämma bort. Det är också en utmärkt present för värdar eller värdinnor under julperioden. Som alternativ finns även ölkalendern som också är en populär dryckeskalender.